Kleefseweg 85B
6599 AB
Ven-Zelderheide/Gennep

Tel: +31 (0)485-54 15 15
Mobiel: +31 (0)629 58 19 93
Fax: +31 (0)485-54 16 06
 gt@thijssenmontagetechniek.nl

Contact

Home - Procesinstallaties - Leidingsystemen - RVS maatwerk - Transportsystemen - Referenties

Wie zijn wij

Thijssen Montage Techniek B.V. is een dynamisch bedrijf, opgericht door Gerrit Thijssen. Na jarenlange ervaring in de montage techniek besloot ik om, samen met mijn buitendienst, een zelfstandige onderneming op te zetten.

Wij staan tot uw dienst in de voedingsmiddelen-, reinigings- en farmacie-industrie. Denk hier bijvoorbeeld aan montage bij het aanleggen van leidingwerken, veiligheidsvoorzieningen (hekwerken), projectbegeleiding, plaatsen en aansluiten van diverse installaties, apparatuur/machines etc.

Voornamelijk leveren wij aan bedrijven, maar ook particulieren met een speciale wens zijn bij ons welkom.
Een kunstwerk voor in de tuin, een aandenken voor een speciale gelegenheid, of die mooie RVS trapleuning waarnaar u al zo lang op zoek was.
Bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij leveren geen standaardproducten maar verrichten maatwerk. Hierdoor zijn wij erg flexibel, en kunnen wij aan vrijwel  elke klantwens voldoen.
Thijssen Montage Techniek gaat voor kwaliteit, zodat u een product ontvangt waar u tevreden over kunt zijn. Bekijk hier de projecten die wij al uitgevoerd hebben in het verleden.

Bij Thijssen Montage Techniek beschikken we over goede en gekwalificeerde medewerkers die in bezit zijn van een VCA paspoort.

Kunststof leidingen | RVS leidingenRVS maatwerk 
RVS transportsystemen | TIG lassen