Kleefseweg 85B
6599 AB
Ven-Zelderheide/Gennep

Tel: +31 (0)485-54 15 15
Mobiel: +31 (0)629 58 19 93
Fax: +31 (0)485-54 16 06
 gt@thijssenmontagetechniek.nl

Contact

Home - Procesinstallaties - Leidingsystemen - RVS maatwerk - Transportsystemen - Referenties

Procesinstallatie

Procesinstallaties zijn een samenspel van mechanica en elektronica. Thijssen Montage Techniek bezit een uitstekende kennis op dit gebied. Wij worden vaak gevraagd als onderaannemer voor projecten. In samenspraak bepalen wij de doelen en mogelijkheden van uw product en uw productieproces. Bij de uitvoering houden wij altijd rekening met voor U belangrijke zaken zoals bedrijfsvoering, investering, energieverbruik en onderhoudsvriendelijkheid. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Uw voordeel

Productietijd is kostbaar, daarom maakt Thijssen Montage Techniek bij het installeren van uw proceslijnen gebruik van prefabricagetechnieken. Hierbij bouwen wij (delen van) uw procesinstallatie, zowel in onze werkplaats als op locatie. Werktuigbouwkundige componenten worden dus vooraf samengesteld. Dit heeft als voordeel dat het plaatsen van de installatie in uw bestaande productieplant minder tijd kost.
Zo zorgt Thijssen Montage Techniek ervoor dat uw productiefaciliteit nooit langer stilstaat dan nodig. Het voordeel is voor u!

Kunststof leidingen | RVS leidingenRVS maatwerk 
RVS transportsystemen | TIG lassen